Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

/
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.paokbcstore.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.
Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι.. Οι αγορές μέσω internet γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.
Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και τη καλλιέργεια εμπιστοσύνης.
Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.
Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Το PAOK BC STORE θέτει ως 1η προτεραιότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με προσοχή, σύνεση και σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία όπως ορίζουν ο Νόμος 2472/1997 και ο Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR).
Με την επίσκεψη σας στο www.paokbcstore.gr αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση περί απορρήτου. Με το παρόν οι χρήστες του δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, ενώ μπορούν να την ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν ανά πάσα στιγμή.
Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.
Η συλλογή και η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από το PAOK BC STORE, υπόκεινται στους παρακάτω όρους καθώς επίσης και στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο, σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως εκάστοτε ισχύει.
Ποια στοιχεία θεωρούνται προσωπικά δεδομένα;
Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή της επικοινωνίας με ένα άτομο.
Προκειμένου να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του νόμου 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.
Σκοπός συλλογής προσωπικών πληροφοριών
Το PAOK BC STORE, συλλέγει διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν οι ίδιοι οι χρήστες εκουσίως τα παρέχουν, για τους εξής σκοπούς:

1. για την επικοινωνία μας με τους χρήστες ή την παροχή των υπηρεσιών του (αποστολή προϊόντων και διαφημιστικού υλικού)
2. τη διαφημιστική προβολή προϊόντων
3. για την παροχή υπηρεσιών πελάτη (προσφορές, ενημερωτικά emails)
4. την ενημέρωση των χρηστών για προωθητικές ενέργειες προσφορές και διαγωνισμούς
5. την ενημέρωση των χρηστών για νέα προϊόντα
6. την ενημέρωση των χρηστών για διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνονται από το PAOK BC STORE
7. για την προσφορά εξατομικευμένης εμπειρίας στους δικτυακούς μας τόπους
8. την άντληση πληροφοριών από τους χρήστες όσων αφορά την εμπειρία χρήσης του δικτυακού τόπου, με σκοπό την συνεχή βελτίωση αυτού
9. οποιαδήποτε έρευνα έχει σχέση με τον σκοπό λειτουργίας και στατιστική ανάλυση του
10. για την επικοινωνία, την επίλυση διαφορών, ή την είσπραξη οφειλόμενων ποσών, εάν χρειαστεί ή αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό
Για την εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικώς, ή μέσω μηνυμάτων SMS.

Από που συλλέγονται οι προσωπικές σας πληροφορίες;

Η παροχή όλων των προσωπικών πληροφοριών είναι εθελοντική, αλλά και απαραίτητη για τη χρήση των υπηρεσιών μας, όπως οι πληροφορίες υποβολής προσφορών ή αγορών που απαιτούνται για τη σύναψη μιας συναλλαγής.
Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες μετά από εκούσια επιλογή σας, είτε απευθείας από εσάς ή από οποιεσδήποτε συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών) που χρησιμοποιείτε όταν:

  • χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας
  • εγγράφεστε ως χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος
  • υποβάλετε μια παραγγελία μέσω της φόρμας υποβολής της ιστοσελίδας, τηλεφωνικώς ή μέσω email
  • εγγράφεστε στην λίστα συνδρομητών newsletter
  • μας παρέχετε πληροφορίες σχετικές με εσάς στις φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας
  • ενημερώνετε ή προσθέτετε πληροφορίες στο λογαριασμό σας
  • υποβάλετε κάποια αξιολόγηση προϊόντος ή υπηρεσιών

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε

Τι είδους προσωπικές πληροφορίες μας δίνετε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή κάνετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας;

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται από το PAOK BC STORE,εξαρτώνται από την εκάστοτε υπηρεσία την χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα μας και μπορεί να είναι:
1. προσωπικές πληροφορίες όπως όνομα, διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εγγράφεστε σε λογαριασμό, υποβάλετε παραγγελία ή ερώτηση σε κάποια φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας
2. στοιχεία που αφορούν τη σύνδεση με το λογαριασμό σας, όπως προσθήκη προϊόντων στο καλάθι σας, προϊόντα που είδατε πρόσφατα ή τη λίστα επιθυμιών σας
3. σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παρέχετε ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα και αγαπημένα
4. φορολογικά στοιχεία (επωνυμία εταιρίας, επαγγελματική δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αριθμό λογαριασμού τραπέζης)
5. διεύθυνση IP

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιώντας cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις σελίδες που βλέπετε, τους συνδέσμους που κάνετε κλικ και άλλες ενέργειες που κάνετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτών των τεχνολογιών και τον τρόπο ελέγχου τους, ανατρέξτε στην ενότητα Λίστα των cookies που συλλέγουμε.
Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στα προγράμματα εξατομίκευσης διαφήμισης, μπορείτε να εξαιρεθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται από το εκάστοτε πρόγραμμα περιήγησης. Το αποτέλεσμα της εξαίρεσης θα είναι να σταματήσει η εξατομικευμένη διαφήμιση, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπεται η συλλογή προσωπικών πληροφοριών, όπως περιγράφεται διαφορετικά στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου. Δεν επιτρέπουμε σε τρίτους να παρακολουθούν ή να συλλέγουν τα προσωπικά σας στοιχεία από τον ιστότοπό μας για δικούς τους διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
Τι δικαιώματα έχει ο χρήστης στα προσωπικά του δεδομένα;
Σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να ζητήσετε διαγραφή ή να ζητήσετε περιορισμό της χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, όπως απαιτείται από τον ισχύοντα νόμο 2472/1997 και τον κανονισμό 679/2016 GDPR. Λάβαμε επίσης μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε είναι ακριβή και ενημερωμένα.
Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούμε για εσάς καθώς και να αιτηθείτε τη φορητότητα των στοιχείων σας. Θα σας παράσχουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μορφή, κατόπιν αιτήματός σας.
Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι λανθασμένα ή ελλιπή, έχετε το δικαίωμα να τα τροποποιήσετε οι ίδιοι, εφόσον είστε εγγεγραμμένοι χρήστες, ή να αιτηθείτε τροποποίηση αυτών.

Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε ή να περιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά αυτό το δικαίωμα καθορίζεται από τον ισχύοντα νόμο και μπορεί να επηρεάσει την πρόσβασή σας σε ορισμένες υπηρεσίες.
Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους.
Κατόπιν αιτήματός σας, θα κλείσουμε το λογαριασμό σας και θα αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τους ισχύοντες εθνικούς νόμους.
To διάστημα ολοκλήρωσης του εκάστοτε αιτήματος είναι 30 ημέρες και ενδέχεται να υπάρξει παράταση αυτού, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής σας
Eπεξεργασία προσωπικών δεδομένων στην ιστοσελίδα του PAOK BC STORE,
Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα με 3 διαφορετικούς τρόπους:
1. Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα.
2. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα.
3. Μπορείτε να αιτηθείτε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή.
4. Μπορείτε να αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή.
Πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας στοιχεία;
Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρίας που εξασφαλίζουν την ορθή και καλή λειτουργία της. Εφόσον ζητηθεί και μετά από σχετική αίτηση από εσάς, θα διαγράψουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση μας, σύμφωνα με τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων και διαγραφής.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιώντας μέτρα ασφαλείας για να μειώσουμε τους κινδύνους απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης και τροποποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών.

Προστατεύσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Secure Sockets Layer (SSL), το οποίο κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που εισάγετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση της ασφάλειας κατά την αγορά σας στο διαδίκτυο επισκεφθείτε στην ενότητα ασφάλειας συναλλαγών.

Συνεργάτες του PAOK BC STORE

Το PAOK BC STORE  δύναται να κοινοποιήσει ορισμένα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους συνεργάτες για να διευκολυνθούν οι δραστηριότητες μάρκετινγκ, διαφήμισης και επικοινωνίας. Οι συνεργαζόμενες με το PAOK BC STORE εταιρίες και οι αντίστοιχες πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι οι εξής:
Google –  Στοιχεία για προσωποποιημένο και επαναληπτικό marketing (remarketing).
Facebook –  Στοιχεία για προσωποποιημένο και επαναληπτικό marketing (remarketing).
Instagram – Στοιχεία για προσωποποιημένο και επαναληπτικό marketing (remarketing).
Το PAOK BC STORE δηλώνει ρητά ότι δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των χρηστών προς τρίτους που δεν σχετίζονται με την εταιρία χωρίς την συγκατάθεση των χρηστών, για λόγους που δε συνάδουν με τους σκοπούς της εταιρίας ή δεν αναφέρονται παραπάνω.

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να κοινοποιηθούν σε δικαστικές και αστυνομικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματος των, σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
Δικαίωμα καταγγελίας

Σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 και τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εφόσον θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.
Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στoν υπεύθυνο επεξεργασίας, συλλογής και προστασίας των άνωθεν δεδομένων για την εταιρία  PAOK BC STORE.

Δικαίωμα καταγγελίας

Σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 και τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εφόσον θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στoν υπεύθυνο επεξεργασίας, συλλογής και προστασίας των άνωθεν δεδομένων για την εταιρία  PAOK BC STORE.

B.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με την διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης – Παρισίων , του άρθρου 2 § 1  του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην εκάστοτε εταιρεία(PAOK BC STORE) το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και  έχουν αποδεχθεί ότι η εκάστοτε εταιρεία( PAOK BC STORE) θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 – ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων ειδών είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Δ.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του PAOK BC STORE περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν στα προϊόντα, αλλά και στις ποσότητες, με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμες και επαρκείς, ενώ το PAOK BC STORE διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Ε. ΥΠΟΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το  PAOK BC STORE  δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το PAOK BC STORE στη διεύθυνση www.paokbcstore.gr προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο paokbcstore@gmail.com. H δυνατότητα αυτή σας δίνεται, αυστηρά, για μία ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. . Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε

ΣΤ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To PAOK BC STORE έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ

Ζ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Το PAOK BC STORE διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών, αφού υπάρξει πρότερη ενημέρωση και θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος του PAOK BC STORE δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να διαπιστώσουμε αν πάραυτα θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Το PAOK BC STORE δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Η. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Τo www.paokbcstore.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το www.paokbcstore.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.